PRESSE   MUSIK   TOUR  BANDS    in english
lokalpresseside
 

Channe Nussbaum Trio


Video

Channe Nussbaum Trio debuterede med Henrik Nordbrandt som gæstesolist på Copenhagen Jazzfestival 2018. Der fremførtes sange fra Nussbaum og Nordbrandts kommende album og fra trioens klezmer repertoire. Channe Nussbaum Trio har optrådt igennem de sidste to år i sverige og danmark. Trioens lyd er østeuropæisk og mellemøstlig, med et nordisk strejf.
Channe synger på yiddish og er vokset op med traditionen, hendes bedsteforældre emigrerede fra Polen i 1906 og talte Yiddish som hverdagssprog. Allerede som barn sang Channe jødiske sange på både hebræisk og yiddish. Da hun blev professionel var hun med som solist i det danske grand prix 2 år i træk. Kort derefter udgav hun sit første klezmer album.

Både Channe Nussbaum og Bjarke Kolerus har spillet klezmer for børn og Turneret i store dele af verden på større festivaller med deres stadig spillende rock-klezmer orkester Klezmofobia. Johan Ohlsson er en af sveriges største fortolkere af klezmer og balkan, han er bandleder i Östblocket og er med i flere klezmerbands og jazzensambler

Trioen s musik en en forening af tradition og kontemporær musik. Flere af sangene er nyskrevet i samme indpakning som de flere 100 år gamle sange og instrumentale numre. Lydstyrken er halvakustisk og klinger smukt i større rum som kirker og koncertsale.
 

Next concert:

Booking
channenussbaum@gmail.com
mobil: 20 83 50 62

5589