PRESSE   MUSIK   TOUR  BANDS    in english
Kirker

Kirkekoncerter

Trio Klezmer har igennem de sidste år optrådt i kirker rundt om i det ganske land. Vi oplever det, som om vores musik bliver særligt nærværende i kirkerummet. Publikum virker oprigtig interesseret, og kirkerne er fyldte, når vi spiller og fortæller om dansk/jødisk kultur. Kædedans og korsang er også kærkomne indslag i kirkekoncerten, når det passer ind i sammenhængen.

Musikgudstjeneste. Et godt alternativ til en traditionel kirkekoncert med Trio Klezmer er at trioen agerer lydkulisse og stemningsbærer til selve gudstjenesten i kirken. Således har vi Palmesøndag, Skærtorsdag, eller en helt amindelig søndag afprøvet dette nye koncept.

Præst Tove Fergo Simon Peters Kirke siger:" Dagens tekst bliver nærværende, og klezmermusikken løfter budskabet: Hjertegribende, følelsesfuldt og på samme tid muntert og skælmsk" Jeg er meget optaget af tanken om det sanselige evangelium og vil gerne åbne mennesker for den åndelige virkelighed vi har i kirken. Ved musikgudstjenesten med Trio Klezmer var musikken mere end blot en ramme om ordets forkyndelse. Mere end blot en understøttelse af gudstjenesten. Man kan ikke lære at blive troen, men man kan møde budskabet og blive grebet af det.

Spise gudstjeneste. Vi har ved flere lejligheder optrådt til spisegudstjeneste hvor menigheden sidder ved langborde og måltidet består af symbolske retter der vedrører både det gamle og ny testamente. Dette styrker samværet og Præst Peter Buch Højdevangskirken : "en helt speciel stemning hvor musik, måltid og gudtjeneste gik op en højtidelig, festlig og farverig enhed, Således fungerer Trio Klezmers musik fremragende i forbindelse med gudstjenesten. Både med og uden måltid."

Next concert:

Booking
channenussbaum@gmail.com
mobil: 20 83 50 62

42892